About Digital Marketing:

Станете social media guru и врвен дигитален маркетер со новaта посебно дизајнирана обука на М6 Едукативниот Центар. Од теорија до практична
примена, ние ви овозможуваме едноставен, но сигурен влез во светот на дигиталниот маркетинг.

Во модулот за Дигитален Маркетинг на М6 е дефиниран на начин на кој посетителите имаат ДИРЕКТЕН контакт со потенцијалните работодавачи на кои
им се потребни кадри кои ги поседуваат соодветните вештини. Учесниците на обуката ќе имаат можност да развиваат стратегии и да применуваат
тактики за реализација на кампањи за реални компании од државата и регионот.

Обуката ќе биде предводена од експерти во полето, чии што компании имаат работено на успешни кампањи за моќни клиенти како: The Coca-Cola
Company, А1 Македонија, Heineken, Скопско, Pandorа, L’Oreal, Тиквеш, USAID, Porche Macedonia, Алкалоид, Halkbank и слично.

Program:

What You Will Get:

Who Is This For?

Предавачи:

Ангажирани се експерти од пракса и врвни професионалци во полето на дигиталнот маркетинг кои ќе им го овозможат најтемелно, како и реалистично образование на учесниците. Голем фокус во програмата се става на практичната примена на изучените вештини, што е водечкиот концепт зад целиот дизајн, како и селекцијата на тимот инструктори.

Елена Младеновска Јеленковиќ

CEO of M6 E.C.

Илијана Петровска

Head of Training and Development and Associate Professor at Stenden University Qatar

Иван Димитров

Head of Digital, McCann Skopje

Софија Семенпеева

Founder and CEO at Effectiva Marketing Agency

Ана Зафирова

Communications and PR Specialist

Симона Николоска

Web Developer and SEO Engineer at New Moment New Ideas Company

Емилија Ќипроска

Graphic Designer at Effectiva Marketing Agency

Ирена Златанска

Digital Advertising Manager, UM Skopje